Boutique Hotel Duinoord in WassenaarOp een steenworp afstand van de bekende ‘Wassenaarse Slag’

Overnachten nabij het strand

Welkom bij Fletcher Boutique Hotel Duinoord. Het compleet vernieuwde en super-de-luxe 4-sterren hotel ligt op een sublieme locatie, namelijk op steenworp afstand van de Wassenaarse Slag. Een afgelegen strandopgang die vanuit natuurgebied Meijendel te bereiken is. Ons hotel in Wassenaar is daarmee de ideale uitvalsbasis voor een luxe verblijf aan zee.

  • Compleet vernieuwd hotel!
  • Culinair à la carte restaurant
  • Royaal terras in de duinen
  • Officiële trouwlocatie
  • Eén multifunctionele vergaderzaal  


Rustgevend verblijf

Het luxe en karakteristieke hotel is eigenzinnig ingericht en ook het restaurant is compleet vernieuwd! In het sfeervolle à la carte restaurant kunt u culinair genieten op gastronomisch topniveau. Laat u verrassen door de eigentijdse en seizoensgebonden gerechten en beleef een ongelooflijke avond. Het hotel in Wassenaar is de ideale verblijfplaats voor een ieder die volop in alle luxe wil genieten aan zee.

Bij Fletcher Boutique Hotel Duinoord kunt u ook terecht voor een zakelijk verblijf of overnachting. Met de Duinzaal en bijbehorende faciliteiten is Hotel Duinoord zeer geschikt als vergaderlocatie. Tevens is het hotel in Wassenaar een uitstekende locatie om een receptie te geven of in grote gezelschappen te dineren. Ons team staat u 24 uur per dag met raad en daad terzijde.

Sfeervolle omgeving

De omgeving van Fletcher Boutique Hotel Duinoord is zeer divers en kunt u verkennen door gebruik te maken van onze verschillende faciliteiten. Op slechts tien kilometer afstand vindt u grote steden als Den Haag, Delft en Leiden.  Hier vindt u tal van musea, bezienswaardigheden en winkels. Voor zowel de cultuurliefhebber als de sportieveling is het hotel een perfecte uitvalsbasis voor een weekendje weg in Wassenaar.

Ons team heet u van harte welkom!

Foto’s en video’s

Wilt u alvast in de stemming komen voordat u naar ons hotel komt? Bekijk hier de foto’s en video’s van ons hotel.

Foto's en video's

Restaurant Duinoord in Wassenaar

Restaurant Duinoord

Bij Boutique Hotel Duinoord kunt culinair genieten in een intieme sfeer. De chef-kok legt u compleet in de watten met zijn versbereide en streekgebonden gerechten. Het gastvrije personeel zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Restaurant

Veelzijdige omgeving in Wassenaar

Ontdek Wassenaar

Boutique Hotel Duinoord ligt in het Wassenaarse duinlandschap, op steenworp afstand van de bekende Wassenaarse Slag. Ontdek de uitgestrekte natuur tijdens een fiets- of wandeltocht door de prachtige omgeving. Op slechts 3 kilometer van het hotel vindt u het centrum van Wassenaar. Daarnaast liggen attractiepark Duinrell en zwembad Tikibad op korte afstand vanaf het hotel.

Omgeving

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.