Boutique Hotel Duinoord in WassenaarOp een steenworp afstand van de bekende ‘Wassenaarse Slag’

Overnachten nabij het strand

Het compleet vernieuwde en superdeluxe 4-sterren Boutique Hotel Duinoord ligt op een sublieme locatie, namelijk op steenworp afstand van de Wassenaarse Slag, een afgelegen strandopgang die vanuit natuurgebied Meijendel te bereiken is. Het luxe en karakteristieke hotel is eigenzinnig ingericht en ook het restaurant is compleet vernieuwd! In het sfeervolle à la carte restaurant kunt u culinair genieten op gastronomisch topniveau. Het hotel is een ideale uitvalsbasis voor een ieder die volop in alle luxe wil genieten van een fantastisch verblijf aan zee.

  • Compleet vernieuwd hotel!
  • Culinair à la carte restaurant
  • Royaal terras in de duinen
  • Officiële trouwlocatie
  • Eén multifunctionele vergaderzaal  
     

Ons team heet u van harte welkom!

Foto’s en video’s

Wilt u alvast in de stemming komen voordat u naar ons hotel komt? Bekijk hier de foto’s en video’s van ons hotel.

Foto's en video's

Restaurant Duinoord

Bij Boutique Hotel Duinoord kunt culinair genieten in een intieme sfeer. De chef-kok legt u compleet in de watten met zijn versbereide en streekgebonden gerechten. Het gastvrije personeel zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Restaurant

Ontdek Wassenaar

Boutique Hotel Duinoord ligt in het Wassenaarse duinlandschap, op steenworp afstand van de bekende Wassenaarse Slag. Ontdek de uitgestrekte natuur tijdens een fiets- of wandeltocht door de prachtige omgeving. Op slechts 3 kilometer van het hotel vindt u het centrum van Wassenaar. Daarnaast liggen attractiepark Duinrell en zwembad Tikibad op korte afstand vanaf het hotel.

Omgeving

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.